Loop Earplugs lanceert met Switch meest geavanceerde 3-in-1 oordopjes

Het Belgische Loop Earplugs zet dit najaar de boel op stelten met de nieuwste innovatie van het merk op het gebied van earwear: Loop Switch. Met Switch kunnen gebruikers moeiteloos schakelen tussen verschillende dempingsniveaus die voor comfort zorgen tijdens sociale activiteiten en focusgeoriënteerde momenten, alsook in luide omstandigheden. Voortaan beheer je omgevingsgeluiden in een handomdraai.

Maximale controle, maximaal gemak

Loop Switch is de technisch meest ambitieuze toevoeging aan het assortiment tot nu toe. Op vraag van de Loop-gebruikers ontwikkelde het merk een 3-in-1 product dat het vermogen heeft zich in een handomdraai aan te passen aan jouw noden. Je schakelt vlot tussen drie dempingsniveaus die vergelijkbaar zijn met Loop's kerncollectie: Experience, Engage en Quiet.

Switch bouwt voort op Loop’s bekroonde ontwerp en technologie, steeds zonder het gebruiksgemak en de stijl uit het oog te verliezen. 

"We maken niet alleen oordopjes, we maken ooraccessoires. Gedurfde, modieuze oplossingen voor geluidsreductie en hoorcomfort die mensen in staat stellen hun beste leven te leiden. Professionals, ouders, mensen die gevoelig zijn voor geluid. Kortom: voor iedereen." - Dimitri O, medeoprichter van Loop Earplugs

Eenvoudig switchen

Switch vertegenwoordigt een nieuw, gespecialiseerd aandachtsgebied binnen de gehoorbescherming dat je totale controle geeft over je geluidsprikkels, ongeacht de dag die je hebt. Het beantwoordt aan de dringende behoefte om gehoorbescherming naadloos te kunnen integreren in verschillende levensstijlen. Van thuis, naar je werk, naar een concert of restaurant… Switch stroomlijnt het dragen van oordopjes doorheen je dag. ​ 

Wisselen tussen de verschillende standen is eenvoudig: gebruikers draaien aan de draaiknop op het buitenste 'lus'-gedeelte van het oordopje. Drie symbolen geven aan in welk dempingsniveau je je bevindt: 

De Engage-modus is bedoeld voor sociale omgevingen waarbij je wel nog in gesprek wil kunnen gaan, maar het net te rumoerig is zoals bij familiebijeenkomsten, restaurantbezoeken, vergaderingen of een kinderspeeltuin. Het biedt een demping van 17 dB (SNR). Het open kanaal wordt afgeschermd door een zorgvuldig geselecteerd gaas om de hoge en middelste frequenties te dempen. 

Wanneer je het systeem met 1 klik draait, kom je in de Experience-modus waar je een demping krijgt van 21 dB SNR. Ideaal voor luide omgevingen zoals live concerten, festivals en motorrijden. Een membraan wordt voor het gaas geplaatst. Een O-ring onder het roterende deel zorgt ervoor dat het akoestische systeem volledig gesloten is.

Ten slotte hebben we de Quiet-modus, waar de demping tot 25 dB SNR kan bereiken. Perfect wanneer je nood hebt aan focus en concentratie. Wanneer je naar de laatste instelling draait, is het kanaal volledig gesloten. Ook hier is het de O-ring die het kanaal volledig akoestisch sluit.

 

"Switch vervangt de andere oordopjes in ons portfolio niet - het bouwt juist voort op het aanbod." - Maarten Bodewes, medeoprichter van Loop Earplugs

 

 

Loop Switch (€54,95) is verkrijgbaar in vier kleuren: Zwart, Wit, Blauw en Roze. Elke set wordt geleverd met bijpassende siliconen oordopjes in de maten XS, S, M en L. Net als alle Loops wordt Switch geleverd met een nieuw en verbeterd opbergdoosje voor eenvoudige toegang en opslag onderweg. 

Loop Switch is verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2023, exclusief op www.loopearplugs.com.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Loopearplugs

Over Loop
Loop is een Belgische scale-up die mensen meer controle wil geven over het geluid om hen heen via herbruikbare en aanpasbare oordopjes: ‘Live life at your volume’. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door de Antwerpenaren Maarten Bodewes en Dimitri O. De New York Times verkoos Loop tot ‘beste oordopjes voor concerten’, terwijl Rolling Stone magazine Loop rangschikte ‘onder de beste herbruikbare oordopjes voor slapen, studeren en het bijwonen van live concerten’. In 2022 verkochten ze meer dan 2 miljoen oordopjes, haalden ze een omzet van 40 miljoen euro en is het aantal werknemers aangegroeid tot meer dan 100 voltijdse medewerkers. Loop heeft hun hoofdkantoor in Antwerpen en hubs in Amsterdam, New York en Shenzhen.